Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Flying School

Dit setje is helaas helemaal uit elkaar gevallen, daarom is het een beetje lastig te zien wat er allemaal wel en niet kan en hoort te bewegen. Er horen in elk geval drie popjes bij die alle drie vleugeltjes op hun rug horen te hebben. Bij mijn popjes zijn de vleugeltjes er af, alleen het insect heeft ze er nog op zitten. Die vleugeltjes bewegen als je de popjes op verschillende plaatsen op de set zet, bijvoorbeeld op de draaimolen onder de hoge bloem. Je kan die takjes laten bewegen door het setje als het ware op te draaien door het gele bloempje rechts vooraan te draaien. Zet dan de schakelaar op aan en voila. Ook als je de popjes op het toverstafje zet bewegen de vleugeltjes. 

Vooraan op de set zie je een wip die kan bewegen. De bloemen rechts, die bij mijn set los zitten kunnen open geklapt worden en je ziet dan een huisje. In het paarse blad zit een draaimolen die kan draaien, en in het miden zit een plateautje met een paarse paddenstoel er op, dit kan je er af halen en dan zie je dat er een zandbak onder zit. 

Compleet: Nee
Opmerkingen: Het setje is erg beschadigd/kapot en kan niet meer gemaakt worden. de vleugeltjes van de popjes zijn er af. 


Terug naar overzicht