Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Petal Playhouse

Ik houd van dit soort setjes, ik houd van de natuur en deze serie past daar natuurlijk hardstikke goed bij! De andere setjes uit deze serie zijn  Blossom Boutique in twee variaties waarvan ik er 1 heb,  Garden Bloom LocketFlying School en de Honey Bee Locket, maar die laatstgenoemde heb ik helaas nog niet. In al die setjes hebben de popjes elfenvleugeltjes, en daar is iets heel speciaals mee aan de hand! Benieuwd? Lees dan hier onder verder!

In deze vrolijke bloem is een heel huis verstopt. Onder het gele bloemenhart is een soort relaxkamer ingericht. Als je de bloem zelf verder openklapt zie je links een glijbaan en het huisje is ingericht met een zitkamer en een keukentje. 
In het setje zitten schommels die kunnen kunnen bewegen. Deze zien eruit als een oranje en groen takje. Als je een van de popjes op de schommel zet en het gele blad dat aan de zijkant van de set zit naar voren haalt dan bewegen de vleugeltjes van het popje. Dat soort details vind ik zo leuk om te zien, prachtig bedacht en dat ze dat hebben kunnen maken in zulke kleine popjes. 

Dit hoort er bij de Petal Playhouse set: 

  • Polly
  • Lea
  • Froggy Friend, kikker

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket:

  • De bovenste bloem kan open
  • De schommels kunnen bewegen. Deze zien eruit als een oranje en groen takje
  • Plaats een van de popjes op de schommel en laat het gele blad dan naar voren glijden, de vleugeltjes van het popje bewegen dan


Compleet: Ja


Terug naar overzicht