Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

2018 Flamingo Floatie

Het setje is groter dan de pockets van vroeger, en de kwaliteit van het plastic is te vergelijken met de Polly Pockets van 1998-2002, niet heel erg stevig (vind ik). Bij het setje zitten twee popjes, Polly en Lila. Er zitten twee zwembandjes bij die de popjes kunnen gebruiken en een velletje stickers.

De popjes hebben flexibele benen maar zijn toch wel grappig. Ze blijven niet heel goed staan, want de setjes hebben niet van die inkepingen zoals de ouderwetse series, maar daar heeft Mattel iets op bedacht: er zitten stickertjes bij. Deze stickers kan je op de set plakken waar je ze hebben wil. De popjes blijven vervolgens op dit stickertje staan, het lijkt een soort van magnetisch, want het stickertje plakt niet aan de bovenkant en het popje niet aan de onderkant. 

Het hoofd van de flamingo kan je inklappen zodat hij netjes tegen de pocket aan ligt, of rechtop zetten. Als je het setje dan open doet zie je dat er een “schoep” aan vast zit, en met die schoep kan je golfjes maken als je water in het setje doet. Er zitten wat klepjes en deurtjes die open en dicht kunnen en op de duikplank zit al een sticker geplakt zodat de popjes daar op kunnen blijven staan

Compleet: Ja
Opmerkingen: komt uit een nieuwe serie Polly Pockets gemaakt door Mattel in 2018


Terug naar overzicht