Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Just like a real Ballerina

Een heel leuk kort verhalenboekje dat ideaal is om voor te lezen voor het slapen gaan. Het boekje is Engelstalig, maar dit kan voor kinderen die net Engels leren natuurlijk ook ideaal zijn. Ik ben in elk geval erg blij dat dit boekje bij mij in de kast staat te pronken, dus mocht je denken: Heej, gaaf: dat boekje wil ik wel overnemen... Helaas... Ik houd hem lekker zelf ;-)

Zoals jullie misschien in sommige jaren al hebben gezien is Polly dol op Ballet, er zijn meerdere sets in balletthema gemaakt, onder andere  Rosie learns ballet ringTiny Ballerina en  Ballerina (waarvan dan weer meerdere varianten bestaan). Nu eerst wat meer over dit Polly Pocket Just Like A Real Ballerina boekje

Een heel leuk kort verhalenboekje met een zachte kaft waarin het verhaal verteld wordt waarin Polly met haar vrienden op Ballet zit en een opvoering mogen doen. Het is spannend wie welke rol krijgt, en dan lijkt alles op het laatste moment toch nog in het honderd te lopen omdat Pixie ziek werd. Gelukkig wist Polly ook die danspasjes en kon de hele voorstelling alsnog doorgaan. 


Compleet: Ja
Opmerkingen: Onderin de hoek (bij de vouw) zit een koffievlek, die is doorgetrokken door de hele set. 


Terug naar overzicht