Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Cookbook

Een schattig kookboekje, dat is uitgebracht met een harde kaft en met een softcover. Dit is de softcover variant en is afkomstig uit Amerika. In het boekje staan allerlei leuke recepten die te maken zijn door kinderen, want voor de meeste recepten is geen oven nodig, en hoeft er ook niet veel gesneden te worden. Ik ben nog steeds van plan om een paar van deze recepten te proberen, maar het is er nog niet van gekomen. Tina's Toast lijkt me wel erg lekker, maar ook de SuperDuper Shake wil ik wel eens proberen. 

Er staan onder andere algemene keukenregels in zoals je handen wassen voor je begint met koken, let er op dat er altijd een volwassene in de buurt is als je kookt, zorg dat je het hele recept leest en zorgt dat alle ingrediënten klaar staan, etc. De recepten die er in staan zijn onder andere: Tina's Toast (geroosterd brood met kaneelsuiker), Lulu's Aardbei wafels, Willies super-duper shake met banaan, Diddy's mini Pizza's en nog veel meer! Ik ben heel erg blij dat ik dit boekje heb bemachtigd voor de collectie en ik ga zeker een paar van de super simpele receptjes proberen! 

Er is niet in geschreven of getekend, er zitten geen (vet)vlekken of andere viezigheid in zoals je bij een oud kookboekje misschien wel zou verwachten en zelfs de kaft is nog helemaal in goede staat. Ik ben hier echt superblij mee, en zonder Instagram en Facebook had ik misschien niet eens geweten dat deze boekjes bestonden. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht