Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Nieuws


09.02.2018

Fotoserie de kleine Zeemeermin playcase

Deze fotoserie heb ik jaren geleden al gemaakt maar om een of andere onverklaarbare reden stond hij nog niet online, dus bij deze een fotoserie van dit setje. Je vind het setje en alle foto’s hier.
Disney 1996 Little Mermaid playcase (10).jpg

Admin - 13:13:48 @ Fotoserie

14.12.2017

Fotoserie van Italian Holiday uit 1996

Vandaag heb ik een fotoserie toegevoegd van het Italian Holiday setje uit 1996. Het kleine koffertje dat bij dit setje hoorde had ik al jaren in huis, toen op eens de mogelijkheid kwam om het setje te kopen incl popje. Daar ben ik meteen op ingegaan en nu staat deze schoonheid te pronken naast de Summer Villa set. Dit zijn volgens mij wel de kleinste Polly Pocket setjes op de Lockets na. Zo leuk!
1996 Italian Holiday (8).jpgMeer foto’s vind je natuurlijk op de pagina over dit setje, en dat is hier: Italian Holiday
Wil je reageren op deze fotoserie, dan kan dat op het Polly Pocket Forum. Registreren is gratis en eenvoudig.

Admin - 17:55:27 @ Fotoserie

18.11.2017

Sky Princess Ring

Vandaag nieuw toegevoegd: een aantal detailfoto van de blauwe Sky Princess Ring
1992 Sky Princess Ring blauw (7).jpgVeel kijkplezier! Enne, vind je het leuk om contact te krijgen en mee te praten over deze en vele andere Polly Pockets, dat kan op het forum. Inschrijven is gratis en snel gebeurd. Dit is noodzakelijk om vervelende 18+ berichtjes te weren op het forum :-)

Admin - 14:33:53 @ Fotoserie

12.11.2017

Belle en het Beest playcase fotoserie + beveiligde website

Het is al heel erg lang geleden dat ik voor het laatst een fotoserie van een Disney setje heb gemaakt. Ik heb gekozen voor de compact van Belle en het Beest uit 1995, wat toevallig ook mijn lievelings Disney film is. 1995 Disney Beauty and the Beast (9).jpg
Om naar de fotoserie te gaan en meer informatie over deze hele leuke set te lezen klik je hier Belle en het Beest compact. Praat mee over deze fotoserie of dit setje op het Polly Pocket forum. Dit vind je hier.

Ander nieuws, wat niet heel interessant is, maar wel goed om te weten, is dat ik een SSL certificaat aangevraagd en geactiveerd heb, zodat deze website voortaan niet via een http maar via een veilige https te bereiken is.

Admin - 11:39:36 @ Fotoserie

02.11.2017

Fotoserie van 2001 Egg Painting

Van de set Egg Painting staat nu een leuke fotoserie online. Dit setje heeft de vorm van een paasei en aan de binnenkant is een atelierruimte gemaakt voor het schilderen van paaseieren, terwijl de andere helft van het ei een tuin met drie hele schattige, witte, konijntjes is. 2001 Egg Painting (9).jpg
Kijk hier voor meer informatie over deze set, en natuurlijk om de fotoserie te bekijken: Egg Painting. Om te reageren op de fotoserie, klik je *hier*. Je gaat dan naar het leuke Polly Pocket forum.

Admin - 12:02:44 @ Fotoserie