Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Beach Party

Deze compact set stelt een strand voor met een café, een surfshop en natuurlijk een beachvolleybal veld. Het setje heet Polly Pocket Beach Party en is in twee kleuren verkocht, deze turquoise achtige kleur.

Er is ook een variant van waarbij de buitenkant donkerder groen van kleur is en de binnenkant juist lichter geel van kleur. In de Japanse versie van dit setje heeft popje Lulu een lichte huidskleur en bij sommige setjes werd een gratis floatie weggegeven. Dat is een soort Polly Pocket zwembandje van plastic waar het popje in past en dat blijft drijven op het water. 

De zomervakantie is weer begonnen en Polly en Little Lulu hebben een fijne tijd aan het strand. Er zijn veel dingen te doen: Surfen, zwemmen, met de jetski het water op, of gewoon samen met vrienden een koud drankje drinken in het strandcafé. Polly organiseert een feestje met al hun vrienden, hun favoriete muziek om op te dansen en een spelletje volleybal met als toetje een ijsje. 

Op het strand ligt een badhanddoek zodat Polly en Lulu tussendoor ook even kunnen genieten in het zonnetje. Er zijn een paar zandkastelen gebouwd en er is zelfs een klein poeltje waar een krab in zit. Voor een beetje extra sfeer en gezelligheid hebben Polly en haar vriendin een radio meegenomen. Een beetje muziek op de achtergrond is tenslotte altijd leuk.

Op zo'n lekkere, warme, zonnige dag moet er natuurlijk ook goed gedronken worden, dus tussendoor gaan ze even naar het strandcafé om daar een glaasje fris te drinken. Boven het café bevindt zich een surfshop, waar je surfplanken kunt huren maar je kan er ook snorkels, flippers, bikini's en duikbrillen kopen. En voor wie het gezien heeft op het strand staat er een jetski klaar om een rondje mee over het water te maken.
 

 Wat hoort er bij Polly Pocket Beach Party?

  • Polly
  • Lulu
  • Een jetski

 Dit kan bewegen in dit setje:

  • Als je op het blauwe parasolletje rechts onderin de set drukt, dan beweegt de beachvolleybal van de ene naar de andere kant. Als je de popjes dan in de daarvoor bestemde gaatjes zet is het net alsof ze aan het volleyballen zijn. Superleuk toch!


Compleet: ja

 Terug naar overzicht