Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Diddy's Disco puzzel

Deze supergave 'set' kon ik niet laten liggen toen een andere Polly Pocket spaarder deze laatst te koop aanbood. Ik heb hem samen met de  Polly Pocket Puzzel Party. gekocht. In het Engels heet dit ook wel een Jigsaw puzzle. Hoe dan ook, ik ben erg blij met deze Polly Pocket Diddy's Disco puzzel. Hij is nog helemaal compleet en de kleuren zijn ook nog prachtig. De kleuren op de foto's zijn iets feller weergegeven dan de daadwerkelijke puzzel, het was erg lastig om dit precies goed te krijgen

Leuk weetje: deze puzzel is in Nederland gemaakt door de Nederlands Spellenfabriek BV te Amsterdam. Dit bedrijf bestaat nog steeds en specialiseert zich nog steeds in het maken van spellen puzzels, hoewel ze tegenwoordig in Medemblik gevestigd zijn. Jammer genoeg kan je op hun website niet bekijken wat voor mooie spellen en puzzels ze allemaal al gemaakt hebben, maar dat zou misschien ook een beetje teveel van het goede zijn, van zoveel jaren een overzicht maken. 

Evengoed is deze puzzel supergaaf geworden. Er werden (uiteraard) geen popjes bij geleverd en er beweegt ook niets aan deze set, dat spreekt voor zich. 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht