Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

De Polly Pocket verzameling

Zoals je bovenin het menu kunt zien is mijn Polly Pocket verzameling is per jaar gesorteerd. Dit heb ik gedaan omdat het simpelweg veel te veel is om allemaal op één pagina te zetten. Met meer dan 450 sets, bestaande uit compacts, ringen, lockets maar ook grote speelsets zou dit echt veel te veel en veel te onoverzichtelijk worden. Omdat onder elke set en onder elk popje een jaartal gedrukt staat, is het setje dat je zoekt op deze manier vrij eenvoudig terug te vinden. Maar het s natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om door de hele website te bladeren en setjes te bekijken waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Je kunt via het menu van deze website eenvoudig naar het jaartal van je keuze. Je kunt natuurlijk ook op een van de keuzes hier onder verder kijken op de website. 

Polly Pocket Boeken

Polly Pocket Overige

Overzichtsfoto's en
video's van de verzameling

Polly Pocket 1989-1997

Polly Pocket 1998-2006

Polly Pocket 2017-heden

Polly Pocket Disney

Contact

 

Hoewel ik het heel graag zou willen, zijn lang niet al mijn sets compleet. Die kleine popjes en frutseltjes raken ook zo makkelijk kwijt. Daarom vind je elders op mijn website een overzicht met ontbrekende of missende onderdelen. En hoewel ik al heel veel setjes bij elkaar heb gesprokkeld, heb ik nog lang niet alle sets die er gemaakt zijn. Ook hier is een overzicht van, en dit is per jaar gesorteerd. Deze overzichten vind je hier:  Gezocht

Veel plezier met het bekijken van deze leuke Vintage Bluebird Polly pockets. Ik hoop dat je geniet van het zien van mijn verzameling.