Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket verzameling uit 2018

Hier komt een verzameling van de Polly Pocket sets die in 2018 door Mattel zijn gemaakt en waarvan tot nu toe alle sets pas in 2019 werden verkocht. Ik zal deze niet allemaal gaan verzamelen, ik kies met name voor sets die nog wat weg hebben van de vintage bluebird Polly pocket sets, dus de compacts en lockets. Je zal misschien denken: heej, ik zag net 2017 ook staan, maar ze werden toch pas verkocht vanaf 2018?! Ja, dat klopt helemaal, maar om het makkelijker voor mezelf te houden, en ook consequent te zijn met hoe ik het op de rest van de website gedaan heb, houd ik de jaartallen aan die onderop de betreffende Polly Pocket staan. 

Weet je wat nou zo fijn is van deze sets? Ze zijn gewoon altijd compleet omdat ze nieuw zijn. Dat is toch gewoon superfijn! Jammer genoeg zijn niet alle setjes die ik heb compleet. Daarom heb ik een overzicht met missende onderdelen gemaakt, maar ook lijsten met setjes die ik nog zoek.

Flutterific Forest

Lil Princess Pad 

Mermaid Cove 

Unicorn Utopia

Frosty Fairytale 

Moon Rockin' Adventure 

Rockin Science 

Hoppin Hangout 

Awesome Art Studio 

Secret Slumber Party 

Shani and Cat 

Pollys Birthday  

Babysitter

Donut Ring 

Floatie Ring 

French Fry Ring 

Smoothie Ring

Phone Locket

Pizza Locket

Rocket Locket

Ice Cream Locket

Pollyville Ice Cream Truck

Pollyville Arcade

Pollyville Diner

Mini Middle School

Birthday Cake Bash

Surf and Sandventure Sandcastle


Popje Lila


Mini Mall Escape


Er is op het moment nog één setje dat ik heel erg graag zou willen, maar dat exclusief bij Smysthsoys in Engeland werd verkocht en dat setje heet Polly Pocket Pollyville Playset exclusive. Bij dat setje horen De Diner en Arcade en die heb ik al, maar bij de exclusive set zit ook nog een kei gave Candy store snoepwinkel die niet los te koop is.