Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Een berichtje achterlaten? 

Ik hoop dat je genoten hebt van de foto's en informatie over de Polly Pockets in mijn verzameling. Het zou leuk zijn als je een berichtje achter wil laten met wat je van de website en van de Polly Pockets vindt. Heb je vragen of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan liever even een e-mail via het contactformulier. Dan krijg je zo spoedig mogelijk reactie terug.

 

Polly Pocket Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Hans Clements
24-08-23 14:33:44
hallo Chantal. Als vader van twee dochters en drie kleindochters had ik in het verleden al Polly Pockets gekocht. Nu zijn mijn kleindochters helemaal in de ban als ze op bezoek komen, het eerste wat ze doen is naar de Polly Pockets gaan.
Reden genoeg om mijn vroegere enthousiasme weer op te wekken. Inmiddels heb ik de verzameling tot zo'n 50 stuks uitgebreid. het gaat mij om de vroege PP, niet die van Mattel, dat zijn ook leuke maar meer mini Barbies. Het vakmanschap, de fantasie en gedrevenheid van de eerste makers spreken mij aan. Jou fantastische site is daar een grote steun in. ongelooflijk mooi gemaakt. Chapeau.
met groet,
Hans Clements
Anne-Marie Bouwmeester
23-11-22 21:02:21
Wat heb je toch een prachtige site, heb er weer zo'n uurtje lekker op doorgebracht en gelezen wat je allemaal hebt geschreven, zo gaaf om te zien en al die nieuwe polly pockets wow echt super leuk!! ga zo door Chantal ik word er altijd vrolijk van en waarschijnlijk andere die je site bezoeken ook. groetjes van Anne-Marie
Yvonne Jetten
22-01-22 23:08:07
Wat een leuke site en wat veel doosjes. Begin jaren 90's mijn eerste doosjes gekregen welke ik nog steeds heb en nu inmiddels een dochter van 6 en ze vind het ook helemaal geweldig. We zijn nu samen aan het verzamelen gegaan. Door jou pagina weet ik dat er nog veel meer leuks is uitgekomen tussen 1989 en 2021 dus inmiddels ook hele leuke sets weten te kopen op vinted. Verslavend zeg😅
Ria De leeuw
18-09-20 15:50:03
Mooie site Chantal en een heel mooi Polly pocket museum.
Gr
Carolien Van den hoven
18-09-20 14:43:28
Wat leuk Chantal!
En wat een werk maar is zeker de moeite waard nu je het geheel zo overzichtelijk kunt bekijken!
Groetjes Carolien
Tonen: 5  10   20