Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Een berichtje achterlaten? 

Ik hoop dat je genoten hebt van de foto's en informatie over de Polly Pockets in mijn verzameling. Het zou leuk zijn als je een berichtje achter wil laten met wat je van de website en van de Polly Pockets vindt. Heb je vragen of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan liever even een e-mail via het contactformulier. Dan krijg je zo spoedig mogelijk reactie terug.

 

Polly Pocket Gastenboek

Anne-Marie Bouwmeester
15-02-19 17:43:13
Wow je hebt de site nog mooier gemaakt! met de toevoegingen welke dingen bewegen en hoe de popjes eruit zien toppie zeg! En onder de informatie knop alle informatie die er gemeld staat. Je hebt er een TOP site van gemaakt en word er nog verder van gemaakt! ik vind het SUPER en dat wilde ik even laten weten!! groetjes Anne-Marie
ineke ineke stipdonk
03-02-19 10:39:29
Hallo Chantal

Wat heb ik veel plezier van jou site, als ik iets wil weten over een item vind ik altijd bij jou het antwoord,

Groeten Ineke
Pollypocketstorytime
01-04-18 00:46:45
Super mooie, kleurrijke pagina, handige tips ? blijf vooral doorgaan ermee♥️

Groetjes pollypocketstorytime
Opmerking:
Dankjewel, leuk dat je de website gevonden hebt en een berichtje achterlaat! Ik ben niet zo "facebookerig" dus ik vergeet vaak te kijken op de polly pocket pagina daar, maar ik volg je instagram account wel (en ook daar maak ik zelf nauwelijks gebruik van haha)

Groetjes,
Chantal.
Anne-Marie Bouwmeester
04-07-17 20:20:05
Chantal wat een super prachtige site, geweldige foto's en wat een werk heb je eraan gehad, super leuk vooral kleurrijk, en ik weet zeker dat mensen verslaafd gaan raken aan jou mooie site, en regelmatig erop gaan kijken voor informatie.
Ben benieuwd hoe hij eruit ziet als hij helemaal klaar is. Maar je kunt er trots op zijn! Leo en Anne-Marie
Opmerking:
Dat is heel leuk om te horen! Dankjulliewel! Het is nog even doorbijten, soms denk ik wel eens dat er geen eind aan komt, maar als ik dan de setjes voor mijn neus heb, valt er weer zoveel over te vertellen dat het vanzelf weer leuk wordt om er mee verder te gaan. Ik ben nu eerst even met wat andere pagina's bezig en natuurlijk komt jullie link er straks ook weer bij te staan :-)

Groetjes, Chantal
Wim Wim Hoogers
20-05-17 15:57:02
Heel leuke en vooral kleurrijke site. Gezellige teksten erbij. Het zal zeker een genot zijn vaar een Polly Pocket fan. Die kan zijn of haar hart ophalen.
Goed gedaan hoor.
Opmerking:
Hoi Wim,
Dankjewel voor je leuke berichtje. Ik hoop dat je gelijk hebt en dat menig Polly Pocket fan hier inderdaad lekker rond zal komen kijken. Dan moet er wel eerst nog veel aan de website gebeuren, maar ik doe mijn best om er wat moois van te maken.

Groetjes,
Chantal