Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Bezoeken van mijn Polly Pocket museum

Wat leuk dat je de Polly Pockets in het echt wil komen bekijken! Want wat is er nou leuker dan je hobby delen met mensen met dezelfde interesse?! Of misschien ben je op zoek naar wat nostalgie, omdat jij zelf vroeger met deze Polly Pockets gespeeld hebt. Het kan allemaal in het Polly Pocket museum in Wageningen, Gelderland. 

De kamer waar de Polly Pockets staan is op de eerste etage van een gewoon woonhuis, dus het is geen museum in de klassieke zin van het woord, maar evengoed is het heel leuk om te zien. Er is geen lift aanwezig dus je moet met de trap naar boven om de Polly Pockets te kunnen zien. Alle setjes die in het museum te zien zijn, staan ook op deze website met informatie en foto's, zo kan je al een beetje inschatten wat er allemaal te zien is. Het museum bezoeken is gratis*, en kan op afspraak. Stuur daarvoor een berichtje via het contactformulierHow lovely you want to visit my little Polly Pocket museum! It is so much fun to share the same interest in Polly Pockets with someone, or maybe you played with Polly Pocket as a child. If you ever happen to be in the area, you are more than welcome to come and visit my mini-museum. It houses over 580 Polly Pockets!!!
If you are planning to stop by, please let me know in advance, so I can make sure I' home. Since it is a tiny room, only 3 people can fit comforatbly