Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket boeken.

De boeken zijn afkomstig in bepaalde jaartallen, maar het leek me toch leuker om ze bij elkaar te zetten op de website.  Klik op een foto om meer informatie te zien over het boek. Hieronder zie je eerst de "echte" Polly Pocket boekjes van vroeger, veelal Engelstalig. Nog iets verder naar beneden zie je boekjes waar Polly Pocket in genoemd wordt, maar die niet helemaal (of zelfs maar een klein stukje) over Polly Pockets gaan. 
Nu heb ik ook Pop up Polly Pocket boekjes. Dit zijn echter meer speelsets dan dat ze bedoeld zijn om te lezen, dus die staan bij het jaartal waarin ze gemaakt zijn, maar heb ik toch hieronder ook genoemd met een link zodat er toch een iets beter overzicht ontstaat. 

Als je terug wil naar het verzameloverzicht van een bepaald jaartal, kan je dat doen door HIER te klikken en terug te gaan naar de jaaroverzichten, of door in het menu dat respectievelijk rechts of onderaan in beeld staat op een van de linken te klikken. Zo kan je ook makkelijk naar de overzichten van setjes die ik nog zoek of onderdelen die ontbreken bij mijn sets.

Annual 1995

Annual 1996

The Polly Pocket Cookbook

Polly Pocket's Pajama Party

Just like a Real Ballerina

Fun to be a Bridesmaid

Polly Pocket Foldertje 1989

Pollyville booklet 1994

Collect them all Booklet 1994

Barbie Boekje 1993

Pollyville Booklet 1995

Tiny World booklet 1995

Mädchen flyer boekje 1991

Mädchen flyer boekje 1992

Barbie flyer boekje 1992

L' Avventure strip

 

OnlyPollyPocket Collectors guide

Promo folder pagina's (6 st)