Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Folder Wilkommen in Polly's Kleiner Welt

Een supergoed bewaard gebleven Polly pocket foldertje uit 1989. Hoe bijzonder is dat?! Het was trouwens nog best even spannend, want ik had dit foldertje gekocht, en toen kreeg ik een berichtje van Anne-Marie dat zij het ook gekocht had. Gelukkig kregen we het allebei netjes thuisbezorgd. En wat een feest om hier in te kijken! Hier zou ik wel een hele serie van willen. Hoe leuk bedacht om op deze manier, en in deze vorm een foldertje te maken.

Dit foldertje was de inspiratie voor mijn visitekaartje van deze website. Ik heb een foto van de Roze Polly Pocket Nursery uit 1992 genomen en een visitekaartje gemaakt in die vorm, met de informatie over deze website. Ik gebruik ze niet vaak (niet vaak nodig), maar wel erg leuk. Foto van dit kaartje volgt nog :)

In de hierboven afgebeelde pamflet zijn een aantal sets te zien: Polly's Café, Buttons Animal Hospital, Polly's Flat, Beach house, en de ringen Pollys Speedboat Ring, Pollys Bedtime Ring, Tiny Tina's Dinnertime Ring, Polly's Sportscar ring, Pixies Homework ring, Midges Schooltime Ring, Little Lulu's bathtime ring en Wee Willies Stuntplane Ring

Hieronder een afbeelding van mijn visitekaartje voor deze website:Terug naar overzicht