Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Linken

Je bent er misschien al achter dat Polly Pockets erg leuk zijn. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik beslist niet de enige ben die dit grappige speelgoed verzamelt. Hieronder een kleine verzameling van links naar (informatieve) websites van andere Polly Pocket liefhebbers. Heb je aanvullingen voor deze lijst? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.Polly Pocket Time
De website van Ilse en Anne-Marie Bouwmeester, super enthousiaste verzamelaars uit het zuiden van Nederland, die naast een hele uitgebreide website over haar Polly Pocket verzameling ook een webwinkeltje heeft met wisselende Polly Pocket sets.

Polly Pocket Forum
Een forum waarop je naar hartenlust kunt kletsen over Polly Pockets, foto's mag laten zien en vooral: waar je mede-enthousiastelingen kan ontmoeten. Registreren is verplicht om onaangename spamberichten te voorkomen, maar is gratis en zo gebeurd. Je hoeft enkel een gebruikersnaam, een e-mailadres plus een door jouw gekozen wachtwoord in te vullen en je kan van start. 


Only Polly Pocket
Waarschijnlijk de meest bekende, en vaakst geraadpleegde Polly Pocket website met superveel informatie over vrijwel alle Polly Pockets die bestaan. Er is een Doll-Identification gedeelte, dat goed van pas komt als je losse popjes hebt, of een lege set waarvoor je op zoek bent naar de popjes. Via de website kan je naar de webwinkel waarin ze ook Polly Pockets verkopen. Mocht je er wat willen bestellen, houdt dan rekening met verzendkosten, maar ook met eventuele importkosten.