Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Annual uit 1996

Deze Annual is een soort spelletjes doe boek. Een soort vakantieboek die je vaak bij boekwinkels ziet voor de zomervakantie van start gaat. Echt zo'n boekje voor op de achterbank van de auto op weg naar de vakantiebestemming. Het boekje is Engelstalig en ik weet eigenlijk niet of er ook Nederlandstalige boekjes van Polly Pocket gemaakt zijn. Ik weet wel dat er ook Polly Pocket magazines bestonden, te vergelijken met de Tina of Donald Duck. Die heb ik zelf nog niet kunnen kopen, en ook nog niet gevonden op Ebay, maar ik heb er wel foto's van gezien. Voor nu eerst wat meer info over deze Polly Pocket Annual uit 1996.

Er is maar heel weinig in geschreven, alleen een doolhof en een zoekspelletje zijn ingevuld! Supergaaf natuurlijk voor zo'n oud spelletjesboek. Zeker als je het vergelijkt met de bobo die ik vroeger had, daar was geen pagina meer in te vinden waar niet op getekend, gekleurd of uit geknipt was! 

Op de tweede foto zie je de inhoudsopgave. Er staan strips in, verhaaltjes, leuke wetenswaardigheden over Europa en bijvoorbeeld over wat voor eten typisch is voor bepaalde landen. Er staat bijvoorbeeld ook een leuk stukje in over hoe je je nagels kunt verzorgen als je in bad bent geweest. 

Compleet: Ja
Opmerkingen: Er is wel in gekleurd/getekend dus niet in perfecte staat, maar er is niets uitgeknipt of gescheurd. 


Terug naar overzicht