Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Unicorn Utopia

Dit superleuke setje heeft wat speciaals, en dat is dat er drie leuke verrassingen in de set verstopt zitten. Nou kan ik me voorstellen dat als je deze set nog wil kopen of cadeau wil geven, dat je graag wil dat dat nog een verrassing blijft. Als dat zo is, dan raad ik je aan om niet verder naar beneden te scrollen, want daar staan de foto's van de uitgepakte en volledig geopende set. Hier zie je zo meteen eerst nog een foto van de set voor de verrassingen eruit zijn gehaald. Het setje heet Polly Pocket Unicorn Utopia en het artikelnummer is GDK78. De Nederlandse naam is Shani's Wonderland en hij is nog te koop bij Bol.com. Hieronder foto van de set zoals hij is als je hem voor het eerst opent:

Het is toch eigenlijk bijna zonde om die prachtige achtergrond eruit te halen?! Maar goed, je snapt natuurlijk wel dat ik wel héél graag wilde zien wat er allemaal bij zat. Daarom staat het setje hierboven ook niet op de foto op een zwarte achtergrond, want dit was niet de enige Polly Pocket die ik die dag binnenkreeg en ik wilde ze gewoon heel graag allemaal uitpakken. 

De hidden hideouts serie bestaat in totaal op dit moment (juni 2019) uit 4 setjes, naast deze Polly Pocket Unicorn Utopia heb je ook nog  Lil Princess PadFlutterific Forest en  Mermaid Cove. Alle drie die setjes zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken. Wat ik me afvraag is of iemand van jullie de nieuwe Polly Pocket sets al eens gezien heeft in een fysieke winkel? De grootste speelgoedzaak-keten van Nederland verkoopt ze bijvoorbeeld niet. Soms wil je gewoon graag iets eerst even in het echt zien voor je het koopt, toch?! 

Goed, dan is het nu tijd voor de grote onthulling van deze set: 

Ik vind hem zo zo zo leuk, en ergens doet hij me ook wel denken aan  Fairlylight Wonderland, al is dat natuurlijk een hele andere vorm. Als je de plaatjes uit het bovenste gedeelte hebt gehaald zie je een soort wolkenparadijs. Wat ik heel leuk detail vind en ook best mooi vormgegeven is dat je door aan de zilverkleurige ster te draaien je kan veranderen van een regenboog, naar zonlicht en naar nacht. En wat helemaal een leuke functie is, is dat je popje Shani onderin het witte klemmetje kunt stoppen en haar zo rond kunt laten vliegen door de set. Je hoeft alleen aan de zilveren ster te draaien en daar gaat ze. Het paardje past er overigens niet in, tenminste, ik vond het te spannend om door te duwen. Door de speciale Polly Stick stickers kan je haar op elke plek waar je een sticker plakt laten staan. Blijft ze niet meer plakken dan volg je de gebruiksaanwijzing voor het schoonmaken, die bij elke set geleverd wordt. 

Wat nog best interessant is om te weten, is dat de verrassingen die bij deze Polly Pocket Unicorn Utopia zitten, kunnen verschillen van kleur. Zo heb ik op Youtube een filmpje voorbij zien komen waarbij het losse staartje en de haren van het paardje geel waren. Normaal gezien zou ik dat als variatie zien en die sets ook proberen te bemachtigen, maar omdat het onduidelijk is welke kleuren er in je set zitten begin ik daar maar niet aan, voor ik straks 10 dezelfde Unicorn Utopia's heb met allemaal dezelfde kleur items erbij. Maar mocht iemand van jullie de set hebben, en inderdaad een andere kleur extra's hebben, dan zou ik het heel gaaf vinden als je me een foto zou willen sturen voor op de website, natuurlijk met naamsvermelding als je dat graag wil :) 

Wat hoort er bij Unicorn Utopia 

  • Shani
  • Een "eenhoorn-staart" die om Shani haar middel past, kan een andere kleur zijn dan hierboven afgebeeld
  • Een eenhoorn-tiara
  • Een eenhoorn, waarbij de kleuren van de manen en staart anders kunnen zijn dan hierboven is afgebeeld
  • Een velletje met speciale stickers

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket?

  • Het witte stoeltje kan omhoog en naar beneden. Hier zit geen hendeltje of tandwieltje voor, je doet dit handmatig
  • Draai aan de zilverkleurige ster bovenin en je verandert het achtergrondje van regenboog, naar zon of naar nacht
  • Klik popje Shani in het witte houdertje onder in de set en draai aan de zilverkleurige ster om haar rondjes te laten vliegen. 

Compleet: Ja, nieuw maar wel de verpakking geopend (te leuk om dicht te laten ;-) )


Terug naar overzicht