Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Donut Ring

Eind juni 2019 was ik wat aan het ronddobberen op internet, op zoek naar Polly Pockets. Met name de nieuwe setjes. In Nederland was er nog niet zo heel veel nieuws te vinden, afgezien van de setjes die al op mijn website stonden, of juist sets die voor mij niet interessant genoeg waren. Eens kijken in Engeland. En ineens, uit het niets, verschijnt een allerschattigst plaatje van een Flamingo ring. Niet zomaar een Flamingo ring. Nee...Eentje met een Lila Polly Pocket popje er in. Die wilde ik hebben! Maar zeg, er zijn nog 7 andere ook! Eén van die andere sets is deze Polly Pocket Donut ring. Het is dat ik nogal dikke worstvingertjes heb, dus dragen zit er niet in, maar ervan genieten des te meer. Dit setje hoort bij de Tiny Takeaways set en heeft als artikelnummer GFP65

Hoe leuk is het om een Polly Pocket als sieraad te dragen. Het is misschien maar goed dat ik deze ring niet pas, want anders zou ik waarschijnlijk de hele dag verlangen naar een mierzoete, roze of geel geglazuurde, overheerlijke, superongezonde donut. 
De ring en de donut zijn los van elkaar te gebruiken. Bij elke set van de Tiny Takeaways serie is het namelijk zo dat je hem zowel als ring en als ketting kunt dragen. In elke set zit een opening voor de ring, en een haakje voor de ketting. Het enige dat je hoeft te doen is de ring/ketting even omwisselen met een van de andere setjes. Het jaartal op het setje is 2018, maar het setje werd in 2019 verkocht. 

De andere setjes van de Tiny Takeaways serie zijn:  Floatie RingFrench Fry RingIce Cream LocketPhone LocketPizza LocketRocket Locket en  Smoothie Ring.


Compleet: Ja


Terug naar overzicht