Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Pretty Me Lipgloss Locket Polly Pocket

Of dit setje een echte Polly Pocket is wordt soms betwist, maar na wat "gegoogle" kwam ik een setje nieuw in de verpakking tegen. Een foto daarvan, met bronvermelding, vind je verderop deze pagina. Het is in elk geval een locket die bij de Pretty Me serie hoort, en dat is een serie waarbij allerlei make-up samen met een Polly Pocket setje, of in een Polly Pocket setje zoals in de Pretty Me Lipgloss Locket Polly Pocket hieronder, verkocht werd. 

Dit is een wat minder bekend Polly Pocket setje, zoals je ziet is het wel echt een locket zoals we gewend zijn van Polly Pocket maar dan met een sticker voor op in plaats van het gebruikelijke logo. Achterop staat ook geen jaartal en de tekst Bluebird zoals dat met de meeste Lockets wel is. Toch zijn deze setjes wel daadwerkelijk als Polly Pocket setjes verkocht. 

Dit setje werd samen met nog een paar zeldzame sets verkocht en is dus al lang niet meer beschikbaar. Aan de binnenkant van het setje zie je een huisje en aan de andere kant een klepje dat je open kunt doen en waar, bij deze set, lipgloss in zit. De foto hieronder is afkomstig van Ebay en laat zien dat het een echte Polly Pocket is:


Dit hoort er bij deze Pretty Me Lipgloss set:

  • Popje, naam onbekend

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Er zit een doorzichtig klepje over de lipgloss zodat je popje en het huisje niet helemaal onder komen te zitten


Compleet: Ja


Terug naar overzicht