Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Butterfly Ride

Oh, als zo een draaimolen vroeger toch eens bij ons op de kermis gestaan had, dan had ik het wel geweten. In plaats daarvan gingen wij altijd in "de spin", wat eigenlijk de "polyp" heette en wat er nogal vervaarlijk uitzag. Tegenwoordig kan mijn maag niet meer zo goed tegen dit soort bewegingen, dus ik houd het maar bij de suikerspinnenkraam als ik tegenwoordig naar de kermis ga ;) . Deze Polly Pocket Butterfly Ride hoort bij het Amusement Park en bij de Carousel. 

De setjes kan je aan elkaar koppelen en worden mechanisch aangedreven op de batterijen van het Amusement Park. De kleine ronde kiosk kan je uit de set halen en kan in drie gedeelten uitgeklapt worden. Een gedeelte stelt dan een basketbalnet voor, het linkse gedeelte daar is een badje waar je eendjes kunt vangen. De eendjes kunnen ook echt ronddraaien (leuk!!). Het rechtse gedeelte stelt een ijscokraampje voor. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket set:

  • Polly
  • Lila (wat gek is, want bij de nieuwe series heeft Lila rood haar)
  • Kraampje

Dit beweegt er in de Butterfly Ride:

  • Draai aan de knop rechts op de set en de attractie begint te draaien
  • Het gele bord naast de attractie kan je opklappen en is dan een bord waar de popjes hun hoofd door kunnen steken om op de foto te gaan (of om natte sponzen te gooien, zoals je wel eens in films ziet)
  • De kiosk kan uit de set gehaald worden en vouwt open in drie delen. Het deel met de eendjes kan draaien. 

Compleet : Ja


Terug naar overzicht