Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Blue Seashell necklace

Hoe leuk is deze Polly Pocket Tiny Takeaway ketting. Hij hoort bij de tweede serie Tiny Takeaways, en omdat die in Blind Bags zitten was het een behoorlijke onderneming om ze allemaal te bemachtigen. Dankzij een lieve andere Polly Pocket verzamelaar (dankjewel Tanja en zus) die deze setjes dubbel hadden heb ik ze nu dan ook eindelijk in mijn verzameling! 

Het vreemde van de tweede serie Tiny Takeaways is dat ze allemaal in 2019 op de markt zijn gebracht, maar dat het jaartal onderop de setjes soms 2018 en soms 2019 is. Dat heb ik bij alle setjes zo aangehouden dus doe ik bij de Tiny Takeaway setjes uiteraard ook. .


Elke Polly Pocket Tiny Takeaway set bevat:

  • 1 popje, in dit geval Polly
  • 1 ring of ketting. De ringen en de kettingen van de 2e serie zijn allemaal hard roze van kleur terwijl de kettingen en ringen van de eerste serie allemaal paars waren.
  • Het item waar het popje in of op kan, zoals in dit geval het schelpje


Deze tiny takeaway serie is niet in Nederland te koop, de mijne komt grotendeels van Mifus.de en de eerste serie heb ik onder andere bij hebbiesenzo gekocht. Op Vinted kom je als je goed zoekt soms ook nog een tiny takeaway tegen, 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht