Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pet Connect Hert

Hoe leuk is dit hertje?! Het is er een uit een serie van 4, waarvan dit toch een van de leukste is. Zoals wel vaker het geval is bij Polly Pockets bestaan er kleurvariaties, zo ook van deze set. In de linkerkant van mijn set zie je een soort turquoise 'gras" met een twee hendeltjes waarmee je het wipje kunt bewegen. Rechts zie je een grot met lichtgroene planten die ervoor hangen. Er zijn ook sets waarbij die kleuren precies omgedraaid zijn, maar waarbij de hendeltjes van de wipjes wel nog turquoise van kleur zijn, maar de rest van het gras lichtgroen, en de hangende planten voor de grot juist turquoise. Daarnaast heb ik ook nog een set gezien waarbij de hangende planten voor de grot wel lichtgroen zijn, maar er ook turquoise details op aan zijn gebracht. Kan je het nog volgen? Ik heb dus kort gezegd drie verschillende kleurvariaties wat betreft de binnenkant gezien. En dan hebben we het alleen nog maar over dit setje.

Omdat het setje gesloten in de verpakking zit, kan je niet zien welke kleur de binnenkant heeft, dus het verzamelen van de kleurvariaties wordt nog een flinke uitdaging, en eerlijk gezegd weet ik niet of ik daar wel aan wil beginnen, of dat ik op zoek ga naar andere verzamelaars die wellicht een foto willen maken voor me, zodat ik die hierbij kan zetten (eventueel met link). Dan kan ik ondertussen met het bedrag wat ik uitspaar door niet te proberen aan de variaties te komen weer nieuwe setjes kopen, zodat jullie allemaal weer op de hoogte blijven, want oh oh, er komen weer leuke setjes aan hoor! 

De andere drie sets van de Pet Connects zijn trouwens de Polly Pocket Pet Connects Kat, Hond en Zebra. Je kunt al deze setjes stevig op elkaar klikken door ze te stapelen, maar je kunt ze ook met de achterkantjes aan elkaar vast maken, voor nog meer speelplezier!


Dit hoort er bij de Pet Connects Deer set:

  • Hertje
  • Racoon / Wasbeer
  • Kammetje

Dit beweegt er in deze set: 

  • In de linkerhelft zit een wipje dat op en neer kan bewegen. Je kunt die diertjes hierop vast zetten door middel van gaatjes in de onderkant van de diertjes, en pinnetjes die op het wipje zitten (net zoals die op het boomstronkje rechts in de set)
  • De planten voor de grot kunnen omhoog geklapt worden. 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht