Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Dress Shop Polly Pocket

Dit was een van de eerste huisjes die ik kocht en gelukkig was hij ook meteen compleet! Dit is de kledingwinkel van Alexia, en vandaag gaat Polly naar haar toe om een nieuwe outfit uit te zoeken. Er is keus genoeg! Er zijn verschillende jurken, rokken en zelfs petten en hoeden kan je vinden in de Dress Shop Polly Pocket. Met alle huisjes die gemaakt zijn kan je een heel gaaf dorp maken, de stoepjes lopen door, en zo maak je dus echt hele gave Polly Pocket wereldjes. Helemaal onder aan de pagina staat een hele leuke serie foto's waarop je alle details goed kunt bekijken :) . Op de foto's hieronder ligt het roze jurkje op z'n kop.

Het huisje ziet er aan de buitenkant al reuze gezellig uit, met de planten aan het dak en de boompjes in de tuin. Er staat een bankje in de voortuin zodat klanten nadat ze gewinkeld hebben ook nog even kunnen genieten van het mooie weer. Het huisje heeft een draaideur, en op het plateautje van de draaideur is plaats voor twee popjes. 

Als Polly naar binnen gaat kijkt ze haar ogen uit. Alexia is een goede vriendin van haar, en zo kunnen ze behalve winkelen, ook nog even bijkletsen. Alexia wijst Polly de paskamer die links achterin de set is. Er hangt een grote spiegel aan de muur en er staat ook een spiegel op de grond, zo kan ze de nieuwe kleding van alle kanten bewonderen. Er is ruimte om een jurk op te hangen en het pashokje is groot genoeg om je makkelijk te kunnen verkleden. Alexia brengt Polly een paar rokken en jurken, en wat zijn ze allemaal mooi! Polly past ook nog een pet, en hoewel ze niet van plan was een pet te kopen, vindt ze hem wel heel erg leuk staan!

De winkel heeft nog een etage waar de kassa staat en waar een café is om nog wat te drinken. Er staan twee comfortabele stoelen en er ligt een mooi handgemaakt tapijt op de vloer. Om de boel wat aan te kleden staat er ook een mooie grote plant. Nadat Polly geslaagd is drinkt ze hier samen nog wat met Alexia om de gezellige middag zo samen af te sluiten. 

Deze popjes horen bij de Dress Shop

  • Popje Polly met een paarse broek en wit shirt
  • Popje Alexia met een blauwe rok en oranje shirt
  • Een wit, glimmend, stoffen rokje
  • Een roze, glimmend, stoffen rokje
  • Een witte baseballpet met de P erop
  • Een roze hoed met turquoise lint

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Door aan het roze hartje op het dak te draaien, gaat de draaideur draaien. De popjes kunnen hier ook echt op staan. 


Compleet: Ja

Terug naar overzicht