Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Beach Party

Deze compact set stelt een strand voor met een café, een surfshop en natuurlijk een beachvolleybal veld. Het leuke aan dit setje is dat je de beachvolleybal ook echt kunt laten bewegen. Je brengt de popjes in positie en drukt dan op het blauwe parasolletje rechts onderin de set. De beachvolleybal beweegt dan van de ene naar de andere kant. 

Op het strand ligt een badhanddoek zodat Polly en Lulu tussendoor ook even kunnen genieten in het zonnetje. Er zijn een paar zandkastelen gebouwd en er is zelfs een klein poeltje waar een krab in zit. Voor een beetje extra sfeer en gezelligheid hebben Polly en haar vriendin een radio meegenomen. Een beetje muziek op de achtergrond is tenslotte altijd leuk.

Op zo'n lekkere, warme, zonnige dag moet er natuurlijk ook goed gedronken worden, dus tussendoor gaan ze even naar het strandcafé om daar een glaasje fris te drinken. Boven het café bevindt zich een surfshop, waar je surfplanken kunt huren maar je kan er ook snorkels, flippers, bikini's en duikbrillen kopen. En voor wie het gezien heeft op het strand staat er een jetski klaar om een rondje mee over het water te maken.

Leuk om te weten: dit is de turquoise variant van deze set, maar er bestaat ook nog een groen-achtige set, waarbij het interieur een iets andere kleur heeft. 

Tekst op de verpakking, maar dan (zo goed mogelijk) vertaald in het Nederlands:
De zomervakantie is weer begonnen en Polly en Little Lulu hebben een fijne tijd aan het strand. Er zijn veel dingen te doen: Surfen, zwemmen, de Jetski besturen of gewoon samen met vrienden een koud drankje drinken in het strandcafé. Polly organiseert een feestje met al hun vrienden, hun favoriete muziek om op te dansen en een spelletje volleybal met een ijsje als toetje. 

Compleet: ja

 Terug naar overzicht