Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket 50's Diner Ringcase

Dit leuke kleine ringdoosje was de eerste ringcase die ik kocht. Dit Polly Pocket 50's Diner setje werd ook wel Polly's Towncar genoemd en het hoort bij de Mattel Keepsake Collection. Het doosje lijkt op de tweede foto heel licht van kleur aan de buitenkant, maar hij is echt geel zoals op de eerste foto. 

Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:   Midges Bedtime ring and ringcase ,  Bathtime Fun ring and ringcase,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,  Perfect piano recital ringcase,  Pollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Aan de binnenkant zien je een jaren 50 restaurant waar men ook met de auto langs kunt rijden om wat te bestellen. Buiten staat een leuk reclamebord in de vorm van een chef-kok en daarop staan de gerechten van die dag vermeld. Polly staat achter de kassa en bedient ook het restaurantje. In het restaurant staat een leuke ouderwetse jukebox. 

Het autootje dat je ziet is eigenlijk een ring en die kan je dus uit het doosje halen om te dragen. De ring bestaat uit drie onderdelen. 

 Wat hoort er bij 50's Diner Ringcase?

  • Polly
  • Reclamebord in de vorm van een chefkok
  • Roze auto
  • Lichtblauwe ring

Wat beweegt er in deze Polly Pocket:

  • In dit setje kan niets bewegen, maar het ringetje kan wel uit elkaar gehaald worden en uit de set gehaald worden om te dragen

Compleet: Ja

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht