Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Lulu and her speedboat ringcase

Dit leuke Polly Pocket Lulu and her speedboat ringcase setje is zo gaaf! Het duurde lang voor ik het bootje en popje Lulu, die bij dit setje horen, gevonden had. Het is een van mijn favoriete setjes! Nu ik dit setje compleet heb, zijn alle ringcase setjes compleet, dat geeft zo'n voldoening! Het setje is door zowel Mattel als Bluebird op de markt gebracht, maar heeft wel steeds dezelfde naam. Dit setje werd verkocht met een aquakleurig ringetje maar is ook gezien met een donkerblauwe ring zoals bij mijn set het geval is. 

Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,  Bathtime Fun ring and ringcase,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,   Midges Bedtime ring and ringcase ,  Perfect piano recital ringcase,  Pollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Het stelt een soort haventje voor aan het strand, met een dolfijn in het water, die je er ook uit kunt halen. Op het blauwe ringetje hoort dan het bootje van Lulu en natuurlijk hoort Lulu er dan zelf ook nog bij. Op het strand ligt alvast een handdoek klaar en in de bovenste helft zie je een strandtentje met strandstoel, een balustrade met een meeuw erop en natuurlijk een palmboom. 

Wat hoort er bij deze Polly Pocket? 

  • Lulu
  • Lichtblauw dolfijntje
  • Donkerblauw of aquakleurig ringetje
  • Rode speedboat

Wat kan er bewegen in deze set?

  • Er kan niets bewegen. Het driedelige ringetje kan echter wel uit de set genomen worden om te dragen. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht