Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Perfect Piano Recital

Polly Pocket Perfect Piano recital is een setje dat het optreden van Polly laat zien in een concertgebouw. Ze speelt op de piano. Best een lastig setje om compleet te vinden, vanwege de bloemen en de papegaai. Die onderdelen zijn redelijk klein en raken dus snel kwijt. Dit doosje is behalve een leuke pocket om mee te spelen ook een ringendoosje, de piano met Polly erachter zijn de bovenkant van de ring en dit klemt vast op het lichtgroene ringetje dat erbij hoort. De papegaai en plantenbak kunnen ook uit de set gehaald worden.
Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,  Bathtime Fun ring and ringcase,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,   Midges Bedtime ring and ringcase ,  Pollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Polly houdt erg van muziek luisteren ter ontspanning, maar ze houd ook erg van muziek maken. Vandaag geef Polly een pianoconcert en er zitten veel mensen in de zaal. Polly heeft haar mooiste pak aangetrokken en de zaal is mooi ingericht. Op haar zwarte concertvleugel liggen een paar grote paarse harten. Dat is vooral leuk te zien voor de mensen die wat hoger in de zaal zitten. Er is een grote plant naar binnen gedragen als aankleding en Polly haar Papegaai, die gelukkig heel goed getraind is, zit op zijn stok naast de piano. Hij houdt ook wel van een stukje klassieke muziek op zijn tijd.

Wat hoort er bij Perfect Piano Recital Ringcase? 

  • Polly 
  • Roze papegaai op standaard
  • Pot met plant
  • Piano
  • Mintgroene ring

Wat kan er bewegen in deze set?

  • Alleen de ring kan uit het setje gehaald worden om te dragen. Er zitten geen andere bewegende onderdelen in deze ringcase. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht